Enric Ramiro presenta a Algemesí el seu últim llibre «Una Ribera d’històries»

0
489

ribera-dhistories-llibre-e-ramiroEl llibre arreplega 50 contes contextualitzats amb orígens molt diversos: llibres, pel·lícules, anècdotes, acudits… i que fan referència a cadascun dels pobles de la comarca de la Ribera. A través de les seues pàgines podrem gaudir dels seus paratges naturals, rius i muntanyes, llogarets i també dels gentilicis dels seus habitants, costums, personatges, tradicions i històries locals.

Cada narració finalitza amb una ensenyança que obri portes a la reflexió i l’aplicació a la vida real. El caire optimista que apareix a les històries, es barreja amb l’humor i la ironia, oferint un producte ideal per a llegir en qualsevol lloc i moment per la seua brevetat.

Són relats per a contar per igual en un esmorzar entre amics, a l’inici o final d’una classe, a les companyes i companys de treball, o als familiars sense importar massa l’edat. I ens seran de molta utilitat quan estem esperant a algú, volem relaxar-nos, descansar o preparar-nos per al treball setmanal.

A través de les seues pàgines podrem conéixer millor el nostre entorn i passar una bona estona. Això afavorirà la creació de lligams d’estima entre la comunitat i  una millor convivència. Però sobretot, és una obra coral en la qual han participat moltíssimes persones amb les seues aportacions i opinions, i un cant a l’alegria.

Curriculum

Nascut al Cabanyal-València fa un grapat d’anys, fa temps que se sent també d’Algemesí, a la Ribera. És mestre, llicenciat, doctor i màster, però sobretot un enamorat de l’educació, la didàctica i el treball cooperatiu. Ha tingut la sort de treballar a l’educació infantil, primària, i secundària, a l’escola d’adults, formació del professorat i ara a la universitat, sempre des de la renovació pedagògica.  Ha col·laborat en més de 170 llibres, escrit uns 400 articles i participat en unes 800 activitats formatives. Disfruta de la família i dels amics, i li encanta la llima i les vacances. Aprén i se sorprén tots els dies i creu en els reis… mags.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here