L’Hospital d’Alzira habilita un modern sistema digital de citació

0
440

hospital-sistema-citesTé com a objectiu agilitzar i millorar la seua gestió

L’Hospital de La Ribera habilita un modern sistema digital de citació per a Consultes Externes, Urgències i Radiologia

  • Este sistema evita esperes innecessàries per al pacient i redunda en la preservació de la seua intimitat.

 

  • El pacient ha d’informar que ja ha arribat a l’Hospital passant el codi de barres de la seua cita en paper pels quioscos dispensadors de tiquets, o bé introduint el seu número de targeta SIP.

 

  • Per habilitar este sistema, s’ha realitzat una inversió de més de 70 mil euros, i s’han instal·lat 6 quioscos dispensadors de tiquets, dos d’ells adaptats, i 33 pantalles de televisió.

 L’Hospital Universitari de La Ribera ha habilitat un sistema digital de gestió dels pacients que acudeixen a Consultes Externes, proves de Radiologia i Endoscòpies i Urgències del centre hospitalari. Este nou sistema requereix que, a l’arribar a l’Hospital, el pacient acudeixe a algun dels quioscos dispensadors de tiquets ubicats en els principals accessos d’estes zones, per validar la seua cita. Esta validació es pot realitzar passant el codi de barres que apareix al full de cita pel lector o bé introduint el número de la targeta SIP.

A continuació, el quiosc genera un tiquet on apareix el nombre de consulta i l’àrea a la qual ha d’acudir el pacient (sala d’espera), l’especialitat de la cita i un codi de cridada compost, de forma aleatòria, per lletres i números. En el moment en què este codi apareix en les pantalles de la sala d’espera, el pacient ha d’accedir a la consulta. En el cas dels pacients que acudeixen a Urgències, no serà necessària la validació, si bé una vegada presenten les seues dades en Admissió d’Urgències, rebran igualment un tiquet amb un codi de cridada, que serà el que aparega en les pantalles de les corresponents sales d’espera.

Per posar en marxa este sistema, s’ha realitzat una inversió de més de 70 mil euros i s’han instal·lat 6 quioscos dispensadors de tiquets, dos d’ells adaptats a persones en cadires de rodes, i 33 pantalles de televisió. Amb este sistema de gestió de cites, els professionals sanitaris coneixen el moment exacte de l’arribada del pacient a l’Hospital, de manera que el metge sap que ja pot cridar-li de manera automàtica. Amb això, s’agilitzen les consultes i s’eviten esperes innecessàries per al pacient.

A més, en identificar el pacient a través d’un codi aleatori, este sistema de gestió de cites redunda en la preservació de la intimitat dels pacients. La posada en marxa d’este sistema de validació digital es farà de manera gradual en les àrees afectades. Així, a Urgències el sistema ha començat a funcionar hui, 12 de desembre, i a la zona de proves de Radiologia i Endoscòpies es posarà en marxa a partir del 19 de desembre. En Consultes Externes, el sistema arrencarà el proper 16 de gener.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here