AKI obrirà en Alzira abans del pròxim estiu

4
391

aki-en-alziraEstos dies s’han iniciat els treballs de moviment de terres, previs a la construcció de la nau que albergarà l’empresa «AKI Bricolaje», que té previst obrir les portes abans del pròxim estiu.

Des de la Regidoria de Gestió Urbanística se li ha concedit la llicència per tal que s’inicien les obres de construcció d’esta nova superfície comercial a la nostra ciutat.

Ocupa una parcel·la de 6.000 metres quadrats situada en la rotonda de les Fulles. La sala de venda ocuparà un total de 1.824 metres, encara que el total de la superfície construïda serà de 2.899 metres. Es tracta d’un edifici terciari en planta baixa destinat a la venda d’elements i productes per a la construcció. L’entrada principal i eixida (accés de vianants i rodat) se situarà en les avingudes Alcalde Francisco Blasco i Adrián Campos Súñer.

Nous llocs de treball

Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística, ha manifestat que «La nova obertura d’este establiment vindrà aparellada a la creació de nous llocs de treball a la nostra ciutat», al mateix temps que ha remarcat que «El govern municipal és partidari de no deixar escapar les oportunitats que se’ns presenten cada vegada que una empresa intenta instal·lar-se a la ciutat d’Alzira”.

 

4 Comentarios

  1. Hola, bona nit. Aon i en quina data es pot començar a enviar el curriculum per a treballar en eixa empresa?
    Gràcies, una salutació.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here