Melo i un supergol d’Ubach acaben el malefici del Venècia davant el Borriol (2-0)

0
303

alzira-ud-borriolA la tercera ha anat la vençuda i és que la UD Alzira ha guanyat, per fí, esta vesprada al camp municipal de Venècia en derrotar al Borriol (2-0) amb un supergol d’Ubach en el 82′ i el de la sentència a càrrec de Mauro Melo en el minut 84.

Els visitants jugaren millor que els blaugranes durant bona part del primer temps que finalitzà amb empat a zero gols, gràcies a una excel.lent intervenció del meta local, Dolz

El conjunt de Dani Ponz, que va veure l’encontre des de la banda que enfronta a la tribuna, millorà notablement en el segon temps encara que tingué molts dificultats per derrotar un Borriol molt ben situat en el camp i que apenes deixava algun espai per poder acostar-se al seu guardameta Óscar.

Però Ruben Ubach, quan els espectadors pensaven ja que volaven dos nous punts de Venècia, s’inventà un potent i colocat xut des de l’angle esquerre de l’àrea que va batre per dalt al bon guardameta castellonenc.

Dos minuts després, un treta de cantó a favor dels visitants, derivà amb un ràpid contracolp local que culminà Mauro Melo aconseguint la sentència davant l’alegria dels 250 espectadors que veien com a la tercera, es trencava el malefici d’un Venècia que presencià les dos últims derrotes a casa davant l’Almassora i el Crevillent.

Alzira: Vicent Dolz; Gomis, Tendillo, Ferran, Axo; Prieto, Sergio Boix (Gisbert, 69′); Ubach, Luis García (Nico, 46′), Álvaro (Habib, 77′) i Mauro Melo

Borriol: Óscar; Jaume, Javi Mora (Fortuño, 83′), Lalo, Ramón; Tali, Ximo; Juan Carlos (Blay, 87′), Colomer, Patxi i Juan (Adrián, 79′)

Gols: 1-0 m. 82 Ubach, 2-0 m. 84 Mauro Melo

Àrbitre: Francesc Bañó Solera. Amonestà pels locals a Ferran, Gomis i Sergio Boix, així com al visitant Juan Carlos.

Estadi municipal de Venècia, que registrà una assistència d’uns 250 espectadors.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here