L’Ajuntament de Carlet posa en marxa un parc caní

0
591

carlet-parc-caniCarlet comptarà amb el seu primer parc caní, responent a les demandes ciutadanes presentades a través dels pressupostos participatius del passat any. A hores d’ara, estan a punt de licitar-se les obres d’esta zona verda que s’úbicarà en la part oest de la ciutat, en la zona coneguda com el Rollet.

El parc dissenyat ocuparà uns 1.500 metres quadrats i comptarà amb zones de passeig, jardins i una àrea de jocs amb un circuit tipus Agility per a entrenament de gossos. Esta zona estarà envoltada de tanques que crearan d’esta manera un espai verd i tancat integrat en el centre urbà, dedicat especialment als animals, que sempre hauran d’anar acompanyats del seus propietaris.

A hores d’ara, l’Ajuntament ha licitat les obres per un pressupost de prop de 85.000 euros i ara es troba immers en el procés de contractació de l’obra.

Amb la creació del parc caní, es dóna resposta a una de les propostes ciutadanes que es feren l’any passat i que va ser una de les 10 propostes més votades als pressupostos participatius. L’alcaldessa de Carlet, M. Josep Ortega, recorda que «demanàrem la participació dels carletins i carletines perquè presentaren les seues propostes i estem duent-les a terme, no tan de pressa com voldríem però sense pausa i sense perdre de vista la demanda dels veïns».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here