El suecà José Meseguer compleix 100 anys

0
443

sueca-jose-meseguer-100-anys

El suecà José Meseguer Aguilar ha complit el seu centé aniversari fa només uns dies. La família al complet es va donar cita a sa casa per celebrar un dia tan especial per a Pepico, com el coneixen entre els seus familiars i amics més arrimats.

L’alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit, i el primer tinent d’alcalde, Salvador Campillo, van voler sumar-se a la celebració i van acostar-se a sa casa per poder felicitar-lo en persona el passat diumenge, el dia del seu natalici.

Els representants del consistori li van fer entrega de la insígnia de l’Ajuntament de Sueca en homenatge a la seua trajectòria vital i també d’un xicotet obsequi en record d’este dia.

L’avi centenari va demostrar tenir una memòria intacta plena de records del seu poble i la seua gent que va compartir gustosament amb Tamarit i Campillo. José Meseguer va nàixer el 4 de desembre de 1916, ha dedicat la seua vida al camp i ha tingut dos fills, 5 néts i 4 rebesnéts. Els seus familiars expliquen que probablement, les bones costums, una vida sana i senzilla i una bona alimentació, sense abusos, han ajudat perquè Pepico arribara a complir un segle de vida.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here