Alzira encendrà este dijous l’enllumenat nadalenc

0
358

nadal-enllumenat-1Demà dijous, a les 18 hores, es procedirà a l’encesa de la il·luminació nadalenca dels carrers d’Alzira

Un any més, per Nadal, les principals vies de la ciutat d’Alzira s’il·luminaran amb arcs amb motius al·lusius a estes festes.

Esta decoració pels carrers i places de la ciutat s’ha convertit en una tradició. Els comerciants agraïxen que el nucli urbà estiga decorat, ja que suposa un incentiu més com a pol d’atracció en una època de l’any en què el consum es dispara.

Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Comerç, ha escoltat els suggeriments dels comerciants, i per això enguany llocs on fins ara no hi havia il·luminació nadalenca sí que en tindran; com el carrer Faustino Blasco o la col·locació d’un pi lluminós, de 6 metres d’alçària, al parc Pere Crespí, que se sumarà als altres dos, el de la plaça del Carbó i el de la plaça Major.

Esta prevista l’encesa per a la vesprada de demà dijous 8 de desembre, a les 18 hores. “La il·luminació nadalenca estarà en funcionament fins que finalitzen les festes de Nadal i Reis, de 18 hores fins a les 00.30 hores”, segons ha puntualitzat la regidora de Comerç.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here