El temporal talla carreteres i camins rurals als termes d’Alzira i altres pobles de la comarca

0
519
La CV-510 d'Alzira a Corbera este matí
La CV-510 d’Alzira a Corbera este matí
Carretera d'Albalat al terme d'Alzira
Carretera d’Albalat al terme d’Alzira
Camí de l'Arena tallat
Camí de l’Arena tallat
pluges-desemb-ctra-corbera
Dificultats per al tràfic front l’Hospital
La CV-505 d'Alzira a Albalat
La CV-505 d’Alzira a Albalat

El temporal ha obligat a la Policía Local de Alzira a tancar el tràfic d’alguns camins rurals del terme municipal, com els de Sant Bernabeu, la Botànica (carretera CV-570), el camí de l’Arena, el carrer Gandia i el Camí Vell de Corbera, segons l’ajuntament

Les fortes pluges han obligat a la Dirección General de Tráfico (DGT) a tallar la carretera CV-542 en Villanueva de Castellón, localitat on s’ha tancat al tràfic tres quilòmetres de carretera en els dos sentits, a més de la CV-505 en el terme d’Alzira i la carretera del Forn de Carrascosa, la CV-506.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here