El temporal amaina este dimarts i l’oratge millora en la resta del pont

0
1001
Mapa previsió d'este Dia de la Constitució
Mapa previsió d’este Dia de la Constitució

Este dimarts pel matí tindrem alguns ruixats dèbils pel sud de la província de València i nord d’Alacant, tot i que les pluges aniran focalitzant-se per les comarques del litoral sud de Valènca i litoral nord d’Alacant (Safor-Marina), per tant, atents en estes comarques perquè a la pluja que arrepleguen hui tindran que sumar les que tindran demà. A partir del migdia els clars seran més generals per gran part del territori llevat d’esta zona de la Safor i la Marina on les precipitacions aniran perdent presència la segona meitat de la jornada.

Les temperatures pujaran un parell de graus per la meitat nord de la nostra Comunitat i el vent seguirà bufant moderat pel litoral i més fluix en terra.

Un pont amb sol

La resta de la setmana l’oratge vindrà marcat per la presència d’una dorsal anticiclònica que es posicionarà damunt de la Península Ibèrica junt a un potent anticicló que estarà situat al centre d’Europa. Molta estabilitat, oratge tranquil i estable el que ens espera per davant.

Això sí, per la posició de l’anticicló europeu, tindrem entrada de vents humits de component marítima que acumularan núvols baixos o d’estancament a primeres i últimes hores de la jornada. No descartem alguna gota o ruixat molt anecdòtic a primeres hores del dia tot i que, amb el calentament diurn, estos núvols es desfaran i tindrem més clars a les hores centrals.

Jovi Esteve

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here