Carlet commemora la declaració de la Unesco amb una globotada

0
591

carlet-globotadaCarlet va commemorar el passat dissabte la declaració de les Falles com a patrimoni cultural immaterial de la Humanitat per part de la Unesco. Una decisió que a Carlet es va celebrar amb una festa fallera dissabte a migdia, que es va iniciar amb els  parlaments des del balcó de l’Ajuntament per part de la fallera Major de la ciutat, Vicky Martínez Bernal, el regidor de cultura popular, Josep Mur,el president de la Junta Local fallera, Vicent Pueblas i l’alcaldessa de la ciutat, M. Josep Ortega.

La festa organitzada conjuntament per la Junta local fallera i l’Ajuntament, va consistir amb una globotada, una traca per a festejar esta data i tot seguit una degustació de coca de sagí carletina.  La fallera major de la ciutat, Vicky Martínez va destacar la importància d’esta declaració no sols per al món faller sinó per a la ciutadania i va fer un recorregut dels diversos esdeveniments valencians que al llarg de la història han aconseguit la declaració. Per la seua banda, l’alcaldessa de la ciutat, M. Josep Ortega recorda que és una alegria compartida per a tots els carletins i anima als fallers a perseverar perquè les falles carletines tinguen cada vegada més presència en l’agenda fallera valenciana.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here