Alumnes del Gloria Fuertes d’Alzira participen en una jornada d’esport al Saler

0
808

gloria-fuertes-eixida-salerEl passat divendres els alumnes de cinqué i sisé del CEIP Gloria Fuertes d’Alzira, van participar en una jornada d’esport (colpbol) amb el CEIP Luís de Santágel (El Saler) i CEIP Europa (València).

Segons paraules de mestres i alumnes, ha sigut una jornada de convivència esportiva en la que els alumnes han gaudit de la pràctica de l’esport sense un objectiu material, com pot ser una copa o un premi, sinó que han aprés la importància de passar un dia de competició i fraternitat amb alumnes d’altres escoles, als quals no coneixien.

El comportament general ha sigut molt bo i destacariem el companyerisme entre equips rivals, el que popularment s’anomena rivalitat sana, cosa tan estranya als esports d’èlit.

Finalment, voldriem agrair el tracte que ens han donat els mestres i alumnes del CEIP Luís de Santángel, que ens han dut en «volandes» per a integrar-nos en la seua comunitat educativa, i fer-nos sentir com en una gran competició esportiva.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here