Alginet tancà la temporada de patinatge amb el Trofeu Federació

0
317

alginet-trofeu-patinatgeMés de 70 patinadors i patinadores de la Comunitat Valenciana competiren el dissabte a la pista coberta del poliesportiu d’Alginet

Per primera vegada en la seua història, Alginet ha acollit el Trofeu Federació que es va celebrar el dissabte al nou pavelló cobert del poliesportiu municipal.

Un Trofeu que va reunir a 20 clubs de tota la Comunitat Valenciana. En concret, 11 clubs de València, 1 de Castelló i 9 d’Alacant.

Començà el trofeu amb la modalitat de dansa i continuà amb la modalitat lliure. Es tracta d’un dels Trofeus més importants, ja que els més de 70 patinadors que eixiren a la pista són els 12 primers classificats dels autonòmics en la categoria aleví, infantil i cadet i els 6 classificats en l’autonòmic d’aleví i sènior.  Patinadors i patinadores de gran nivell que tancaren aquesta temporada a Alginet.

El Trofeu ha estat organitzat per la Federació Valenciana de Patinatge amb la col·laboració del Club de Patinatge d’Alginet i la Regidoria d’Esports. L’horari previst del Trofeu és de 11.30 a 13.30 h i de 15.45 a 19.30 h.  En finalitzar el Trofeu, la Federació Valenciana de Patinatge, a través del seu president, Salvador Catalá, va fer un homenatge protocol·lari a tots els patinadors i patinadores que han competit al Campionat d’Espanya.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here