L’estació de servici Cepsa d’Alzira obri una tenda Carrefour Express

0
1024
Interior de la tenda
Interior de la tenda

carrefour-express-interior-6 carrefour-express-interior-5 carrefour-express-interior-4 carrefour-express-interior-3

carrefour-express-interior-2

carrefour-express-interior-1

carrefour-express-facana-2L’estació de servici Cepsa d’Alzira ubicada en el carrer Pérez Galdós, 68

Façana del nou establiment
Façana del nou establiment

ha obert esta setmana una franquícia de Supermercats Carrefour Express que sustituix l’antiga botiga, essent la primera d’estes característiques instal.lada a la comarca.

Un punt referent

Segon la gerència d’esta gasolinera que és, «un punt referent en Alzira», el nou establiment continuarà obert les 24 hores del dia.

El Carrefour Express és un supermercat de proximitat que seguix la política de «preus baixos tots els dies»; «Seran els mateixos preus dels centres comercials Carrefour i per tant més econòmics que els de la botiga anterior».

Ofertes i preus competitius

La gerència d’este Carrefour Express d’Alzira pretén oferir «un millor servici a preus competitius dins d’una ampla proposta, amb ofertes típiques dels supermercats Carrefour».

Els 65 m2 de la nova tenda estan molt ben aprofitats, on el client trobarà una amplia gama de productes alimentaris; congelats, productesfrescos, carn, verdura, fruta i fiambres, junt a begudes, pa, bolleria, a més de productes d’higiene, neteja, periódics i revistes, entre d’altres.

Plantilla experta i il.lusionada

La franquícia continua amb la mateixa plantilla, un total de 12 treballadors que no ha disminuït tot i els últims 8 anys de crisi econòmica. Una plantilla qualificada per la direcció «d’experta i il.lusionada» amb el nou projecte que aspira a «ampliar», si com es presumix, el barri respón davant el millor sortit i extensa varietat de productes.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here