La falla Plaça Major inicia la Setmana Cultural amb una mostra de joves pintors

0
363

placa-major-joves-pintorsLa falla Plaça Major d’Alzira enceta este dilluns la seua Setmana Cultural amb una mostra de joves pintors, una setmana plena d’activitats que s’allargarà fins el 16 de desembre.

Programació

Dilluns día 5 de Desembre: Inauguració de Joves Pintors de la Comunitat Valenciana i concurs postals de Nadal a la Casa de la Cultura i a les 19:30.

Dissabte dia 10 de Desembre: A les 17:30, al Col.legi la Purisima, «Una historia de Navidad». Encara poder conseguir entrades a 7 euros en Marite, Mentha i Menudo Baúl. En benefici de Aspanion i ONG Germanes Franciscanes de la Inmaculada.

Diumenge 11 de Desembre: De 10 a 15 Mercadet Solidari de Comerç Just a la Plaça Major, en benefici del Projecte Kapsabet de les Germanes Franciscanes de la Inmaculada. Podeu portar tot allo que penseu que por ser de utilitat i ajuda, be el mateix diumenge, o el divendres dia 9 al Cassal.
El mateix diumenge, exposició de vehicles antics del Retromovil Club la Ribera a la Plaça.

Dimarts día 13 de Desembre; al saló d’actes del MUMA, a les 20 hores Projecció del Documental «La puerta azul».

Dimecres día 14 de Desembre: A les 20 horas i al saló d’actes del MUMA xarrada col.loqui «Desmuntem tabus; La donació de médula i el cancer infantil».

Divendres día 16 de Desembre: A les 20:15 a la Casa de la Cultura, presentació del libre «Alzira . Miradas a la Ciudad». I a continuació, Clausura de la XXI Setmana Cultural.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here