Alcen la veu i llancen un crit contra les desigualtats i les violències masclistes a Alzira

0
390
debat-per-la-igualtat-amorimetre
L’Amorímetre
debat-per-la-igualtat-remei-pau
Remei Pau
debat-per-la-igualtat-tere-molla
Remei Pau, Diego Gómez i Tere Mollà

debat-per-la-igualtat-aliciadebat-per-la-igualtat-apesorial-1debat-per-la-igualtat-apesorialdebat-igualtat-grup-musicaldebat-igual-acte-simbiosiMig centenar de persones alçaren anit les veus contra la violència masclista, entre elles, representants de l’associació Apesorial, a més de l’alcalde d’Alzira Diego Gómez i l’escriptora Tere Mollà en un acte, celebrat a Simbiosi, i organitzat pel Grup Debat per la Igualtat.

La majoria dels assistents llegiren textos i microrelats  a favor de la igualt d’homes i dones i contraris a la violència de génere.

Gómez apostà per una Llei Estatal contra la Violència Mascilista i perquè el 2017 siga declarat Any contra la Violència Masclista. i es mostrà favorable d’avançar «amb pas ferm contra esta lacra».

Per la seua part la presidenta del Grup Debat per la Igualtat, Remei Pau, es mostrà satisfeta pel «suport» dels assistents i de l’Ajuntament i per «anar aconseguint reptes conra les violències masclistes fins la seua erradicació».

Tancà l’acte, magníficament conduït per Fernando Gay i Adela Magalló, l’escriptora i articulista Tere Mollà Castells, que va ofrir un dels seus articles dominicals que tan encertadament tracta el tema que ens ocupa. La música va còrrer a càrrec de Musicalm (Pilar Galera, Rebeca Sifre i Maria Pons).

A la sala va ser testic de l’alçada de veus, «l’Amorímetre», que va nàixer a partir de la mostra que va recòrrer els centres educatius d’Alzira, realitzada per a la prevenció de les violències masclistes en l’adolescència.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here