El concurs d’aparadors enceta les activitats de Nadal a Carcaixent

0
533

carcaixent-concurs-aparadorsÉs una de les primeres activitats de la campanya de dinamització “Carcaixent viu el Nadal”

La Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Carcaixent, torna a encetar les activitats per a les festes de Nadal amb la convocatòria del concurs d’aparadors. Esta és la sisena edició d’un concurs que vol reconèixer l’esforç i imaginació d’aquells empresaris que inverteixen en la decoració dels seus comerços o locals professionals de la ciutat. El concurs torna a ser l’activitat que enceta la programació de “Carcaixent Viu en Nadal”, la campanya de dinamització que està organitzant l’Ajuntament per a estes festes i que enguany tornarà a oferir activitats culturals i d’oci per a tots els públics.

El concurs d’aparadors compta amb molta acceptació per part dels comerciants i cada any són més els negocis que se sumen a esta iniciativa. Està dirigit a xicotets comerciants i per poder participar els únics requisits són estar ubicat al terme de Carcaixent i decorar l’aparador amb motius nadalencs. Per a esta edició s’han introduit tres noves categories, així el concurs estarà dividit en comerços que es dediquen al sector serveis i que no es dediquen a la venda de productes com a tal, comerços de floristeria, decoració i articles de regal i, una última categoria en la que es trobarien la resta de comerços.

Estan previstos dos premis de 300 i 200 euros per cada categoria en una tarjeta a utilitzar en el comerç  local. A banda dels premis d’aparadorisme, s’oferirà un premi de 100 € a través de la Targeta Carcaixent, a l’empresari que major nombre de «M’agrada» obtinga en la foto del seu aparador a través de la pàgina de Facebook de el Portal del Comerciant Carcaixent , amb la finalitat de reconèixer l’esforç de l’empresari en les xarxes socials.

Al igual que l’any passat, el jurat estarà composat per professionals en la matèria i comptarà amb la participació de Victoria Guillén tècnic de la Càmara de Comerç de València, i bona coneixedora del comerç de Carcaixent. El jurat tindrà en compte que la decoració de l’establiment haurà d’estar en consonància amb la celebració de les festes de Nadal, valorant criteris com  la Decoració de façana i accessos a l’establiment, l’Ambientació interior de la botiga o l’ús de materials reciclats.

El termini per presentar les sol·licituds finalitza el 9 de desembre i es pot fer a l’agència AFIC (Carrer Marquesa de Montortal 54) o per correu electrònic adlaytocarcaixent@gmail.com. L’aparador ha d’estar preparat el dilluns 12 de desembre per a que eixa setmana puga passar el jurat a valorar-lo.

 

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here