La roca que es va partir en dos durant la caiguda en la Casella és un despreniment «puntual»

0
513
casella-roca-origen-caiguda
La roca va caure des de la zona alta de la muntanya

casella-roca-tecnic-i-carreres

img_5062
Recorregut inicial de la roca
img_5064
Arbres destroçats per la pedra
img_5066
Emprentes deixades durant la caiguda

img_5050 img_5055 img_5067

La roca de 5 tones este migdia
La roca de 5 tones este migdia
El tècnic de la Diputació amb el regidor de Medi Ambient junt la roca
El tècnic de la Diputació amb el regidor de Medi Ambient junt la roca

El tècnic de la Diputació de València valora el despreniment de la Casella com un fet puntual

Amb motiu del despreniment d’una roca que va afectar al camí de la Solana de la Casella, des de la Regidoria d’Agricultura i Medi Ambient de l’Ajuntament d’Alzira es va demanar la col·laboració urgent del Servei de Riscs Geològics de la Diputació de València perquè valoraren la situació.

La resposta ha sigut ràpida i el tècnic del Servei ha estat ja este matí revisant la zona i considera que es tracta d’un despreniment puntual motivat principalment per l’episodi d’intenses pluges que hem tingut estos dies.

El que va a treballar-se ara des de l’Ajuntament és en arreglar els desperfectes que s’han produït al camí, ja que, encara que es pot circular amb normalitat, cal anar amb precaució fins que estiga tot arreglat.

Sembla que la roca era inicialment «quasi el doble» de la que caigué en un hort de la Casella donat que al donar el primer colp en la seua caiguda es va partir en dos, quedant l’altra part de la roca retinguda per uns pins.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here