IDEA lliura els diplomes a l’alumnat del taller «Conecta’t amb les TIC’S»

0
300

taller-noves-tecnologies

IDEA ha fet entrega hui dels diplomes a l’alumnat que ha participat en el taller gratuït per a aprendre a fer ús de les noves tecnologies i eines de recerca de treball en línia, Connecta’t amb les TIC’s!, en el que han participat 10 alumnes. Cal dir que des d’IDEA es vénen realitzant diversos cursos gratuïts d’informàtica.

En aquest taller els alumnes han millorat les seues capacitats en l’elaboració de currículums i les eines de recerca de treball en línia aprenent a fer ús de la xarxa i de les ferramentes de recerca, alhora que s’han iniciat en internet i les xarxes socials.

Per a Ivan Martínez, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació: “des d’IDEA i l’Ajuntament hem fet una aposta per la formació i donar oportunitats per a millorar la capacitació de la ciutadania, també en noves tecnologies, de forma gratuïta. Agraïm el treball tant dels tècnics municipals com dels becaris i voluntaris a IDEA que fan possible tota aquesta tasca important.”

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here