L’Ajuntament d’Alzira contracta huit persones desocupades de llarga durada

0
441
salari-jove
L’Ajuntament d’Alzira contractarà a huit persones desocupades de llarga duració dins del programa d’ocupació pública EMCORP del SERVEF i distints rogrames de salari jove. Aquestes iniciatives estan adreçades a la contractació de persones aturades de
llarga duració pertanyents a col·lectius vulnerables i també per a la contractació de joves desocupats/des inscrites en el Servef.
Segons el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Ivan Martínez: “un dels objectius d’aquest equip de govern és potenciar programes d’aquest tipus, que
promouen i generen ocupació, ja que patim una situació d’atur greu. Aquesta és una
iniciativa pensada especialment per a aturats/des de llarga durada que es troben en
situació de vulnerabilitat i per al col·lectiu de joves aturats. Des de l’Ajuntament d’Alzira s’està fent un esforç important per potenciar els programes de treball, a més a més, hem sigut un dels municipis que més subvenció hem rebut per aquests programes, gràcies al treball dels tècnics d’IDEA.”
A través de la regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació i IDEA s’ha tramitat una
subvenció de més de 100.000€ de la Generalitat per al foment de l’ocupació i l’inserció laboral, i es contractarà tres persones per al programa d’ocupació pública EMCORP del SERVEF; dos administratius i un peó de serveis, amb més de 22.600 euros, per al projecte de lloguer de llibres de la biblioteca municipal; també dos orientadors laborals del programa EMCOLD per a accions d’orientació laboral, amb una subvenció 40.000 euros; i tres joves (un graduat en pedagogia, un graduat en psicologia i un graduat en administració i direcció d’empreses per a distints programes de salari jove) amb una subvenció de 45.000 euros La selecció de les persones es realitzarà per mitjà del SERVEF, que farà una preselecció de les persones candidates en funció del perfil.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here