La Murta registra 170 l/m2 i el pitxat comença a aparèixer en les clementines

0
402
Camp de la Murta esta vesprada
Camp de la Murta esta vesprada

citrics-pixat

citrics-pixat-1

La Murta s’ha endut la palma pel que fa a la recollida de pluja al totalitzar 170 l/m2 segons el pluviòmetre de la Cooperativa Hortofrutícola d’Alzira -Alzicoop-. Ha sigut la zona d’Alzira que més ha plogut estos dies, donat que els registres de les partides més pròximes al nucli urbà s’han quedat en 95 l/m2.

Des d’Alzicoop es fa una valoració «positiva» de l’aigua caiguda respecte a les varietats de segona campanya i especialment dels arbres però «si fa dos dies seguits amb sol apareixerà el pitxat en les clementines», segons ha manifestat a Riberaexpress el tècnic Toni Soler.

Un problema més per als agricultors que cultiven les varietats de cítrics mes primerenques que no han tingut preu i s’han vist molt afectades per l’entrada de taronges procedents de Sud-Àfrica.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here