S’inicia el projecte per a la Fira de l’Esport a Carcaixent

0
422

carcaixent-fira-esportPrimera reunió informativa per a poder organitzar lesdeveniment la propera primavera

 Ahir es va celebrar, a l’Auditori de les Dominiques, la primera reunió per a poder organitzar la Fira de l’Esport a Carcaixent la propera primavera. La reunió va estar convocada des de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament i va estar presidida pel regidor d’Esports, Vicent Albelda, i pel tècnic de l’Àrea, Samuel Valle. A esta convocatòria inicial, van assistir tècnics de la Piscina Coberta, i membres de diferents clubs i associacions esportives locals i de centres esportius privats.

L’objectiu de la trobada era plantejar el projecte de la Fira Esportiva Local amb la finalitat que les diferents entitats hi col·laboren i, junt amb l’ajuntament, porten avant esta iniciativa per a donar a conéixer a la població de Carcaixent les activitats esportives que les diferents entitats organitzen al llarg de la temporada esportiva al nostre municipi. A partir del mes de gener continuaran les reunions de treball per a l’organització d’este esdeveniment.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here