Divendres i dissabte farà el millor oratge de la setmana

0
409

pluja-16-m-alzira-l-suner-1L’atmosfera seguirà presentant hui dimecres certa inestabilitat, no molta però, la suficient com per a que encara tingam un cel carregat de nuvolositat i alguns ruixats dèbils, dispersos, d’irregular distribució i amb poca consistència que tendiran a anar rementent de manera definitiva al llarg de la jornada. Es centraran pel matí i a les hores centrals i, com déiem, de cara a la vesprada-nit ja ens abandonaran però (com veurem en la previsió per dies), no de manera definitiva. No guardeu els paraigües.

Les temperatures continuaran sense canvis significatius i el vent entrarà de llevant amb ratxes moderades en el litoral i més fluix es mostrarà a la resta del territori. Respecte a l’estat de la mar, estarà rebolicat amb àrees de forta maror fora de la protecció de la costa.

Dijous ruixats dèbils intermitents

De nou l’atmosfera tornarà a inestabilitzar-se un poc per la presència d’una vaguada que ens arribarà des del sud peninsular cap a la nostra Comunitat. En arribar al nostre territori es desunflarà (perdrà activitat) i, tot i que no donarà problemes, sí que tornarem a parlar de ruixats intermitents i de caràcter dèbil especialment per la meitat sud de la Comunitat on aniran perdent presència de cara a la vesprada-nit.

Les temperatures baixaran un parell de graus allà on aparega la pluja (es mantindran igual per la meitat nord de la nostra Comunitat) i el vent entrarà més agregalat (nordest) amb ratxes moderades pel litoral alacantí. L’estat de la mar presentarà una sensible millora.

Sol el divendres i dissabte

Divendres i dissabte seran els dos únics dies on la pluja ens donarà un respir… una treva, ja que diumenge tornarem a traure els paraigües perquè les pluges tornaran a banyar els nostres carres. D’entrada (i a dia de hui), els models apunten a que seran dèbils però, tindrem que estar atents a com comença la setmana pròxima perquè el panorama podria complicar-se més per l’aparició d’una nova amenaça que podria donar joc.

En principi, ja veurem com va evolucionant este nou episodi però tot apunta a que el dilluns 5 i dimarts 6 el més delicat es centraria per la meitat nord de la nostra Comunitat amb precipitacions moderades en general que localment podran ser fortes o molt fortes, i podran donar problemes. En tot cas, esperarem un poc més per veure com es va definint esta nova situació que se’ns presenta. Estigueu atents estos dies a les previsions.

Previsions meteorològiques Jovi Esteve

Ajuntament d’Alzira

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here