Les pluges seran hui disperses i de poca entitat a la comarca

0
358

pluja-16-m-alzira-l-sunerA poc a poc va suavitzant-se la situació general de pluges que hem tingut estos dos últims dies a la nostra Comunitat. Aixina i tot, l’atmosfera encara continua un poc inestable perquè tenim aire fred residual en capes mitjanes i altes, cosa que afavorirà la presència d’un cel carregat de nuvolositat i alguns ruixats dispersos, intermitents i de poca entitat. El perill de pluges localment fortes i persistents ja ha passat, tot i que com diem, encara ens podrà sorpendre algun ruixat molt aïllat. S’han retirat tots els avisos per pluja que teníem activats.

Les temperatures no variaran i continuaran situant-se en valors semblants als d’estos dies mentre que el vent entrarà allevantat en el litoral (amb ratxes moderades) i més fluix a la resta del territori.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here