Cau una roca de 5 tones de pes des de la muntanya a un hort de la vall de la Casella

0
516

pedra-casellapedra-casella-paretpedra-casella-mquinapedra-casella-homeUna gran roca de 5 tones de pesecasella-pedra-5-tones-1 i de 2 metres tant d’amplària com d’alçària ha caigut a migdia de hui des de la muntanya a un camp de tarongers.

A causa d’esta caiguda l’Ajuntament ha tallat al trànsit  el camí de la Solana per als vehicles que pujen a la Casella.

Afortunadament no s’han de lamentar danys personals i a hores d’ara empleats municipals treballen en el restabliment de la normalitat.

Sembla que les fortes pluges caigudes estos dies sobre la zona han propiciat el despreniment de la pedra.

Pel que fa al despreniment, l’Ajuntament d’Alzira ha sol·licitat la col·laboració urgent del Servei de Riscs Geològics de la Diputació de València perquè valoren la situació. Una vegada faciliten l’informe de situació es prendran les mesures oportunes que se deriven per a disminuir el possible risc d’un fet que, en principi, pareix puntual.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here