Alzira participa en el projecte FAIR-Impuls de la Cambra de Comerç de Milà

0
434

idea-reunio-en-milaL’Ajuntament d’Alzira, per mitjà d’IDEA i l’Oficina de Projectes Europeus, participa en el projecte FAIR-Impuls de la Cambra de Comerç de Milà per a potenciar els contractes de formació
Una delegació de l’Ajuntament d’Alzira, l’Associació Empresarial d’Alzira i la Cambra de Comerç de València ha participat en la sessió conjunta liderada per la Cambra de Comerç de Milà del projecte europeu conjunt. La Comissió Europea va aprovar fa uns mesos el projecte “FAIR-Impuls” per estudiar i impulsar les pràctiques formatives en PIMES. Aquest projecte en el que participa l’Ajuntament d’Alzira, per mitjà d’IDEA i l’Oficina de Projectes Europeus, està liderat per la Cambra de Comerç de Milà.
Segons explica Ivan Martínez, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació: “el projecte té una durada de dos anys i té com a objectiu principal millorar les pràctiques formatives en autònoms i PIMES i que es coneguen les oportunitats d’aprenentatge i formació.”
El projecte FAIR-Impuls està dotat per a l’Ajuntament d’Alzira amb 46.000 euros i conta amb la participació de l’Associació Empresarial d’Alzira (que percebrà 20.000 euros), de la Cambra de Comerç de València (100.000), la Universitat de València i el SERVEF. En aquest projecte participen també 10 socis europeus i el pressupost total és de 637.084 euros.
Les activitats que articulen el projecte són les següents:
1. La investigació i estudi de casos d’èxit i bones pràctiques sobre l’aprenentatge i formació en les PIMES.
2. Creació i organització d’una campanya d’informació per millorar les pràctiques formatives: al voltant de tallers adreçats a directius i empresaris sobre com la formació impulsa la innovació, com millorar les pràctiques formatives en empreses o com conèixer els programes d’aprenentatge en les xarxes per a suport a la investigació.
3. Creació d’una plataforma web que servisca com a punt de trobada entre empreses i aprenents, relació de les empreses amb mòduls de FP, etc.
4. Establir una “Marca d’Aprenentatges” per millorar la imatge de les PIME que ofereixen llocs de formació en les seues organitzacions.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here