L’òpera arriba al col.legi Gloria Fuertes d’Alzira

0
510

gloria-fuertes-operaLa companyia Ópera Divertimento va dur al Gloria Fuertes l’espectacle Ópera en la escuela. En aquest apareixen dos personatges, el mateix Wolfgang Amadeus Mozart i el seu criat Luigi, que enmig d’una divertida trama expliquen als menuts alguns aspectes de la història de l’òpera i les característiques principals d’aquest gènere musical.

Enmig de la representació es van interpretar alguns fragments coneguts per als xiquets i xiquetes, que van gaudir de la veu en directe d’un tenor líric de primer nivell. Es van dur a terme quatre representacions per a les diferents edats. Sens dubte va ser una activitat molt interessant, divertida i educativa per als nostres alumnes.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here