Avís groc per pluges a la comarca de la Ribera

0
295

oratge-novbre-28Hui dilluns hi ha avís groc en la Ribera i en la resta de la província de València

Després de les intenses pluges barrejades amb graniç que ahir diumenge van afectar a gran part del litoral de la província de València (amb una tromba marina o màniga de mar espectacular entre El Perelló i Cullera), i quantitats d’aigua que van superar els 150l/m2 en la mateixa ciutat de València, hui l’atmosfera encara continua inestable però, no tant com ahir.

De fet, esta passada nit les precipitacions s’han centrat més entre el litoral nord de la província de València i litoral castellonenc (on han caigut entre 50 i 90l/m2). L’evolució del episodi apunta a que estes pluges aniran desplaçant-se a partir del migdia cap a les comarques de la Safor i la Marina. El vent entrarà de gregal moderat pel litoral i més fluix es mostrarà a la resta del nostre territori. Pel que fa a les temperatures continuaran en els mateixos valors que ahir i no mostraran canvis significatius.

Per a hui està activat l’AVÍS GROC per pluges a les províncies de València i Castelló.

Pel que fa als demà dimarts, en altura encara tindrem aire fred residual i, per tant, l’atmosfera continuarà un tant inestable. D’altra banda, com l’extens anticicló que tindrem situat per Europa ens enviarà vents de component marítima a la nostra Comunitat (de gregal moderats pel litoral i de llevant fluix a la resta del territori), el dia seguirà presentant abundant nuvolositat i noves pluges que pel matí afectaran sobretot al litoral sud de la província de València i litoral nord d’Alacant. A la resta, algun ruixat més esporàdic en qualsevol moment. De vesprada tindran menys presència i la situació anirà a menys.

Les temperatures tampoc variaran i seguiran situant-se en valors semblants als que venim tenint estos dies. Per a demà no hi ha cap avís per pluges activat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here