La Creu Roja d’Alzira repartix prop de 55.000 quilos de menjar entre 1.887 persones

0
455
M.A. Gurrea president de la Creu Roja local
M.A. Gurrea president de la Creu Roja local

creu-roja-aliments-16-3

creu-roja-aliments-16-2

creu-roja-aliments-16-1

El Programa 2016 d’Ajuda Alimentària repartix menjar a 1.887 personas d’Alzira en esta segona fase.

Este Programa està cofinanciat en un 85% pel Fons d’Ajuda Europea per a les Persones mes Desfavorides (FEAD) i en un 15% pel pressupuest nacional

La Creu Roja té censades, en l’actualitat, un total de 579 famílies necessitades en Alzira, una xifra que permaneix un tant estancada els últims anys tot i disminuir en 70 famílies respecte a l’any anterior. També es troba estancat el percentatge d’estrangers; un 20% quan abans de la crisi representaven el 80% dels veïns d’Alzira que requerien l’ajuda d’esta institució per alimentar-se, segons el seus president Miguel Ángel Gurrea.

L’any 2013 ja eren mig miler els nuclis familiars alzirenys que necessitaven de la caritat per sobreviure a la capital de la Ribera.

El magatzem de la Creu Roja que ha rebut, recentment, un total de 55.000 quilos d’aliments no perdibles procedents del FEAD els repartirà fins el pròxim 30 de novembe.

Els aliments són de caràcter bàsic, poc perdibles, de fàcil transport i emmagatzemament. La «cistella d’aliments» inclou arròs, cereals infantils, llentilles, llet UHT, oli d’oliva, tonyina en conserva, pasta alimentària, tomaca fregida, galletes, crema de verdures deshidratada, fruita en conserva sense sucre afegit i bajoquetes en conserva. Es tracta d’aliments especialment nutritius, que contribuiran a satisfer les necessitats de persones adultes i, de manera especial, dels menors. Esta cistella ha sigut elaborada amb la col·laboració de la Federació de Bancs d’Aliments, Creu Roja i d’experts en nutrició dels Ministeris.»

.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here