Obert el termini per participar en el XVI Concurs d’escaparatisme d’Alzira

0
408

escaparate-frutas-clara-15

Un any més els aparadors dels comerços de la Ciutat d’Alzira lluiran, en Nadal, amb decoracions inusuals, atrevides o clàssiques, però totes amb un esperit nadalenc i festiu. Uns seran més cridaners que altres, però tots tindran algun detall que els farà especials amb l’objectiu de millorar la imatge comercial d’Alzira per a fer més atractives les compres al comerç local.

La regidora de Comerç, Isabel Aguilar, té com objectiu principal impulsar el procés de modernització, promoció i ordenació del comerç local I que el XVI Concurs d´ Escaparatisme del Comerç Local forme part, un any més, de les actuacions de promoció i animació de les àrees comercials d´Alzira.

Aguilar assegura que “poder celebrar la XVI edició, és mostra de que l’objectiu de fomentar l’economia local va per bon camí. Segons anem avançant, amb diferents campanyes, ens adonem que el principal objectiu és que Alzira torne a ser una ciutat comercial de referència en tota la comarca. Per això el treball ha de ser constant. Aprofite per donar les gràcies a tots aquells comerciants que, cada any, participen d’esta campanya que ajuda, no sols a fomentar l’economia local, també a respirar l’ambient de festa nadalenca amb més lluminositat.”

Un total de deu premis, s’atorgaran als aparadors dels comerços minoristes que resulten millor decorats, a criteri del jurat, i sempre segons amb les bases específiques:

 • 1r premi 800 € més estand gratuït per a la Fira Comercial ALZIRA OBERTA
 • 2n premi 500 €
 • 3r premi 300 €
 • Premi “Enginy” 150 €
 • Premi “Gràcia” 150 €
 • Premi “Decoració tradicional” 150€
 • 2 accèssits 150 €
 • 2 Premis Votació Popular de Facebook de 150 €

El pagament dels premis s’efectuarà mitjançant l’entrega de la targeta electrònica “Targeta d’Alzira”, la qual podrà fer-se efectiva en qualsevol dels comerços d’ Alzira adherits a este sistema de pagament.

El termini d’inscripcions serà fins el divendres 5 de desembre de 2016 i serà gratuïta. El dimecres 7 de desembre es farà pública la llista de comerços en: www.idea-alzira.com, www.portaldelcomerciante.com/alzira i en Oficina AFIC d´ALZIRA

Les formes d’inscripció seran les següents:

 • Presencial, omplint el full d’inscripció que es presentarà en l´AFIC d´Alzira o telefonant al 96 245 51 01.
 • Online. Cal omplir el formulari online que trobaran en la web.
 • Correu electrònic. Cal enviar un correu electrònic a adl@idea-alzira.com

El full d’inscripció estarà disponible en la Oficina AFIC, o en:

www.idea-alzira.com

www.alzira.portaldelcomerciante.com

Oficina AFIC d’Alzira (Agència per al Foment de la Innovació Comercial)

Ronda d’Algemesí, 4 (46600) Alzira – Tel. 96 245 51 01/ Fax 96 245 53 90

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here