Salut de la Ribera se suma a la commemoració del Dia Internacional contra la Violència de Génere

0
240

hospital-violencia-genereEl Departament de Salut de La Ribera s’ha sumat, un any més, a la commemoració del Dia Internacional contra la Violència de Gènere, que se celebra hui, 25 de novembre. Per a això, a l’entrada principal de l’Hospital d’Alzira s’han col·locat globus morats per cadascuna de les 102 dones que han patit violència masclista en els primers nou mesos de l’any (de gener a setembre) i que han estat detectades a través del cribratge que han portat a terme professionals sanitaris de l’Hospital i dels centres d’Atenció Primària del Departament de Salut. Així mateix, s’ha exposat a l’entrada principal de l’Hospital un «arbre de la salut» amb fotografies i missatges sobre l’apoderament de la dona, que ha tingut les seues rèpliques en els 10 centres de salut del Departament de La Ribera, i s’ha guardat un minut de silenci en record a les víctimes de la violència masclista que han mort enguany.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here