L’Associació Empresarial d’Alzira reclama més col.laboració al consistori i a la resta del comerç

0
406
Cartell del Black Friday de l'any passat
Cartell del Black Friday de l’any passat
El Black Friday anima a la gent a veure els aparadors
El Black Friday anima a la gent a veure els aparadors
Un comerç d'Alzira este migdia
Un comerç d’Alzira este migdia

black-friday-16-alzira black-friday-metro

Els comerços d’Alzira confien en incrementar la seua facturació habitual entre «un 10 i un 15%» durant el segon Black Friday que l’Associació Empresarial Alzira (AEA) ha previst per a hui i demà dissabte amb uns descomptes que arriben al 30%.

Un total de 62 comerços, davall la marca Alzira Ciutat Comercial, participen en estes Divendres Negre amb l’objectiu de «dinamitzar, activar i estimular» l’economia local.

Vendes estancades

L’increment a dos dies del Black Friday pretén «facilitar l’afluència de clients perquè la gent conega l’amlplitut i varietat dels productes que oferim» en un horari flexible que tancarà al menys una hora més tard de l’habitual, segons Javier Carbonell dirigent de l’AEA.

El comerç local estima que les vendes es troben «estancades» per ixó l’Associació Empresarial aposta per «l’associacionisme» i per incrementar la «col.laboració de tots els comerciants», perque segons Carbonell «sense inversió no hi ha promoció».

Implicació municipal

Des de l’AEA demanen a l’administració local que «s’implique un poc més» per «poder sumar recursos i poder fer accions més contundents».

L’Ajuntament, que va col.laborar l’any passat en el primer Flack Friday, «sols ha col.laborat enguany amb unes falques a Alzira Ràdio» advertix Javier Carbonell que reclama «més diàleg» al consistori per «poder fer més gran la marca Alzira Ciutat Comercial».

Carbonell lamenta que «no col.laboren» tots els comerços d’Alzira en este Black Friday, «una acció que beneficia a tots els comerciants alzirenys».

.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here