Residents i comerciants d’Hort dels Frares demanen la conversió del carrer en zona de vianants

0
337

hort-dels-frares-carrer-1Prop d’un centenar de persones, tots ells residents, treballadors o comerciants, del Carrer Hort dels Frares d’Alzira, han signat i presentat en el registre de la CLAU (Oficina d’Atenció Ciutadana) de l’Ajuntament d’Alzira un escrit que recalca la “perillosa” convivència amb el trànsit de qualsevol classe de vehicles que circulen diàriament per eixa via, entrada al centre d’Alzira des del carrer Reis Catòlics i avinguda del Parc.

En l’escrit sol·liciten a l’Ajuntament d’Alzira que convertisca la dita via en zona de vianants, un dels objectius que l’actual govern estudia per a incorporar al Pla de mobilitat, dins de l’estratègia DUSI que, entre altres objectius, advoca per guanyar espais per al vianant.

Una representació dels veïns i afectats ha sigut rebuda pel regidor de Medi Ambient, Pep Carreres, que li ha informat de l’interés de l’Ajuntament de convocar una reunió amb els interessats, per a escoltar les seues demandes i plantejar projectes d’acord amb estes.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here