Compromís, PSOE i EU presenten una moció per a declarar Alzira zona lliure de paradisos fiscals

0
235
Albert Furió, portaveu municipal de Compromís Alzira, Isabel Aguilar, del PSPV-PSOE, i Ivan Martínez del EUPV, han presentat una moció per a declarar Alzira territori lliure de paradisos fiscals i instar l’Ajuntament a estudiar, detectar i activar els mecanismes necessaris per a dificultar la contractació d’empreses privades per a prestar serveis públics que tinguen la seua seu social en paradisos fiscals o societats que formen part de la matriu industrial domiciliada en paradisos fiscals.

Per açò,  l’equip de govern i els grups municipals que l’integren manifestem públicament i el compromís en donar les passes necessàries per a assegurar que els concursos públics afavorisquen les empreses que tenen conductes fiscals responsables, en detriment de les empreses que utilitzen els paradisos fiscals per evadir o eludir impostos.

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here