Cap de setmana passat per aigua a la comarca

0
258

pluja-16-m-alzira-l-suner-1Les previsions meteorològiques apunten que este divendres els núvol superarans als clars mentre dissabte i diumenge plourà de forma intermitent en tota la comarca.

Previsió 

Seguirem molt atents la trajectòria d’esta borrasca perquè de cara al cap de setmana ens podrà portar noves precipitacions a la nostra Comunitat. De moment, demà divendres la tindrem pel sudoest de Portugal (per l’Atlàntic) i ens enviarà més nuvolositat. Dia gris, apagat i on els clars no seran tan generals com hui. Només a última hora de la vesprada, i de cara a la nit, podran aparèixer alguns ruixats molt dèbils pel sud d’Àlacant que aniran desplaçant-se cap al nord del nostre territori per les comarques més interiors.

Les temperatures seguiran igual que hui i el vent es mostrarà fluix i de direcció variable (terral pel matí, més humit de vesprada).

Per últim, de cara al CAP DE SETMANA, l’atmosfera tendirà a inestabilitzar-se però, no tant com apuntava en un principi ja que sembla que el panorama no serà tan complicat. La borrasca atlàntica s’acostarà un poc més cap al sud peninsular (anirà perdent força) i, si bé DISSABTE les precipitacions seran intermitents i podran centrar-se de vesprada especialment per la província de València, DIUMENGE tindran un caràcter més general i, sobretot a vora mar, no descartem algun punt on estes pluges puguen tindre una miqueta més de presència ja que tindran un origen marítim (arribaran de mar a terra).

Les temperatures baixaran i l’oratge, com podeu veure, no serà el més indicat per a fer qualsevol activitat o eixida a l’aire lliure ja que la pluja podrà aparèixer en qualsevol moment pel nostre territori.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here