Alberic combat la violència de gènere amb jornades de conscienciació

0
540

alberic-cartell-viol-genereAlberic intensifica en els dos pròxims dies la seua lluita contra la violència de gènere. L’ajuntament, a través de la Regidoria d’Igualtat, ha programat una sèrie d’actes amb els quals intenta combatre una xacra que tots els anys acaba amb la vida de desenes de dones a Espanya. Així, demà dijous a partir de les 14 hores es col·locarà una bandera per a protestar contra la violència masclista i l’endemà se celebrarà en l’institut Consuelo Aranda una taula rodona sobre aquesta temàtica, amb la presència de professionals de diferents àmbits.

A partir de les 9:50 hores exposaran les seues posicions i després debatran el criminòleg i mediador Roberto Bisbal; el psicòleg municipal, Antonio Zaragozà; la Guàrdia Civil Silvia Dorío; les assistents socials municipals Marta Martínez i Alicia Fullana; els agents de la Policia Local d’Alberic Carlos Canó i Belén Morell; l’advocada Gloria Doménech; i la cap d’estudis de l’IES Consuelo Aranda, Pepa Talamantes. A partir de les 12 hores, per la seua banda, es procedirà a la lectura d’un manifest en la Plaça de la Constitució (enfront de la casa consistorial), amb un posterior minut de silenci en reconeixement i suport a les víctimes i les seues famílies.

“És un tema importantíssim per al nostre ajuntament i sabem que la solució passa per la inversió de les administracions superiors per a realitzar una educació en valors que considere la violència contra les dones com una xacra a perseguir. Des de la nostra administració podem treballar per a conscienciar a la població i per a demostrar que estem totalment posicionats contra els agressors. Cap a les víctimes llancem un missatge de suport total, així com de respecte i comprensió”, explica l’edil d’Igualtat, Mabel Aleixandre.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here