Jornada de Salut Pública en Alzira

0
413

salut-publica-rosendo-2salut-publica-rosendosalut-publica-alzira-pastorEl Centre de Salut Pública d’Alzira, dins de les activitats per a celebrar els 30 anys de Centres de Salut Pública de la Comunitat Valenciana, ha organitzat hui una jornada per a ressaltar la importància de les Accions Locals en salut per consolidar entorns en què siga més fàcil triar l’opció saludable.

A la inauguració de la jornada, celebrada a l’auditori de la Casa de la Cultura d’Alzira han assitit, el Director del Centre de Salut Pública d’Alzira, Rosendo Sanz, la Directora general de Salut Pública, Ana María Garcia,en representació de la FVMP l’alcaldessa d’Antella, Mª. Amparo Estarlich, i en representació de l’Ajuntament d’Alzira, la regidora de Seguretat i Projectes Urbanístics, Sara Garés.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here