Guanyadors dels Premis Llegir, Experiències de Foment de la Lectura i d’Innovació Educativa

0
764
Els guanyadors amb els representants de l'Ajuntament i Bromera
Els guanyadors amb els representants de l’Ajuntament i Bromera
Alumnes del taller de Poesia Rei Jaume I amb la professora
Alumnes i mares del taller de Poesia Rei Jaume I amb la professora

img_4655

img_4660

img_4685

img_4686

img_4634

img_4635

img_4638

img_4652

L’Ajuntament d’Alzira i la Fundació Bromera han lliurat esta vesprada a la Casa de la Cultura d’Alzira, el Premi Llegir de la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura, junt el Premi d’Experiències de Foment de la Lectura i l’XI Premi d’Experiències d’Innovació Educativa Ciutat d’Alzira.

El Premi Llegir està destinat a «estimular treballs de creació» sobre l’experiència i la importància de la lectura.

El director de la Fundació Bromera Josep Antoni Fluixà ha lliurat els guardons.

L’article titulat «Bona nit, Tirant de la professora i escriptora Anna Rubio Fandos ha sigut el guanyador. El segon premi ha estat per a «Llibertat» del mestre i escriptor Didac Botella. I el tercer ha sigut per a l’article «La lectora clarivident», presentat per l’escriptor i professor Juli Capilla.

Pel que fa al guardó d’Experiències de Foment de la Lectura, lliurat per la regidora de Cultura, Aida Ginestar, el primer premi ha sigut per al projecte «La poesia se lee, se toca i se dibuja» de Macarena Tobacco de l’IES Rei en Jaume d’Alzira. El segon ha correspost a «Sénia projectes educatius» per Marató de lectura i el jurat ha concedit a més dos mencions; «La lectura als mitjans de comunicació» presentat per Lola Moreno Lozano del centre Parc Santa Ana de València i al nomenat, «Tertúlies literàries» presentat pel Centre d’Educació Especial Virgen de la Esperança de Xest.

El regidor d’Educació José Grau ha sigut l’encarregat de lliurar el `Premi d’Experiències d’Innovació Educativa. En la categoria d’experiències d’Educació Infantil, Primària i Educació Especial, el treballa guanyador ha estat «L’Emma creix» realitzada pel Ceip Juan Carlos I d’Almenara, a càrrec de Lluís Granell.

Per últim el millor del treballs presentats en la categoria d’Educació Secundària, EPA i Ensenyaments Especialitzats, ha sigut el titulat «Enfocant les dones», realitzat per l’IES Jaume I d’Ontinyent, a càrrec de les professores, Carolina Vidal Garcia, Dolors Benavent Quilis i Maika Montes Morales.

La poetessa i artista Alba Fluixà ha estat la conductora de l’acte.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here