Alzira amplia a més de 90.000€ les ajudes ajudes per a llibres i menjador

0
287

col-legi-alumnesLa regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Alzira amplia les ajudes per a llibres i menjador a més de 90.000 euros

L’Ajuntament d’Alzira destina prop més de 90.000 euros per tal de fer front a noves ajudes per a llibres de text, material i menjador escolar, segons ha anunciat el regidor d’Educació i Infància, Pepe Grau. El mes passat ja es van ampliar les ajudes de menjador que concedix la Conselleria d’Educació al 100%, a totes i tots els sol·licitants que havien obtingut entre 19 i 14 punts en el barem aplicable segons la Resolució de 27 de juliol de 2016, amb un cost per a l’Ajuntament de quasi 70.000 euros.

Des d’este dilluns també tindrà l’ajuda completa del 100% tot l’alumnat que no havia aplegat a tindre-la per part de la Conselleria. A més, també s’han atés els casos informats per Serveis Socials, que per la seua situació socio-econòmica necessitaven de l’ajuda de l’Ajuntament.

Per al govern municipal és objectiu prioritari estar al costat de les famílies més necessitades, i per això també ha volgut atendre a l’alumnat que, inclús després d’haver rebut l’ajuda de XarxaLlibres i haver-se acollit al banc de llibres, no podia fer front a la despesa per a més llibres i material escolar que li demanava el seu centre.

Este any l’Ajuntament d’Alzira ha destinat ja un total de més de 345.000 per a banc de llibres, material escolar i menjador.  Segons el regidor d’Educació «el govern municipal no ha volgut deixar de costat a cap nucli familiar de la nostra ciutat amb falta de recursos per a poder fer front a l’ensenyament dels seus fills».

La tasca de detecció d’alumnes amb vertaderes necessitats, portada a cap per les AMPA dels col·legis, així com pels tècnics de Serveis Socials i Educació, ha permés que xiquetes i xiquets d’Alzira amb precarietat per a poder afrontar el curs escolar amb normalitat ho puguen fer gràcies a l’aportació econòmica i la bona disposició i voluntat del equip de govern.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here