Alcaldes de la Ribera Baixa reclamen l’ampliació de la CV-508 de Corbera a Polinyà

0
689
corbera-ctra-a-polinya
L’Ajuntament de Corbera, representat per l’alcalde Jordi Vicedo i la regidora d’educació Mentxu Balaguer, continua amb les gestions per a l’ampliació de la carretera CV-508 de Corbera a Polinyà de Xúquer; per aquesta raó i junt al director de l’Institut Sucro d’Albalat de la Ribera i la resta d’alcaldes de la comarca, el passat dimarts va tindre lloc a la Diputació de València una reunió amb el director general de carreteres Javier Piedra per conèixer la situació de l’esmentada ampliació.
Projecte en 2017

Aquest tema és una demanda històrica, i més encara arran de la ubicació de l’Institut Sucro a Albalat de la Ribera; per tal de garantir la seguretat en el transport escolar. El projecte estarà fet i aprovat a l’any 2017, ja que la Diputació de València compta amb els informes favorables i un pressupost proper als 67.000 €.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here