L’Alzira i l’Ajuntament de Benimodo signen un conveni de col.laboració

0
373

alzira-ud-conveni-benimodoLa UD Alzira i l’Ajuntament de Benimodo van firmar la setamana passada un conveni de col·laboració en matèria esportiva. L’esmentat acord permet al club alzireny utilitzar les instal·lacions del camp municipal d’esports a canvi de formació d’entrenadors i tecnificació, alhora que el club local i els seus esportistes tindran un tracte preferencial en totes les activitats i tornejos que realitze el club blaugrana, així com la seua participació en les jornades de formació que realitza el València CF en els clubs de base amb conveni.

En l’acte de la firma van estar presents l’alcalde, Paco Teruel, i el regidor d’esports, Vicente Herrán; per la UD Alzira va assistir el seu president, Juan Antonio Sanjuán, i el tresorer José Manuel Pla.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here