La presentació de projectes als Premis IDEA Coworking 2016 finalitza el 3 de desembre

0
271

premis-idea-coworkingL’Ajuntament d’Alzira, a través de la Regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació, va convocar, recentment, la segona edició dels PREMIS “IDEA COWORKING ALZIRA 2016”. Aquests premis es duen a terme amb la col·laboració de GC COWORKING ALZIRA, empresa situada a Alzira, especialista en Coworking, única empresa a Alzira que compta amb aquest tipus d’espais.

El termini per a presentació de projectes estarà obert fins al 3 de desembre de 2016. La instància i documentació haurà de presentar-se, dins del termini en Registre d’ entrada de l’Ajuntament d’ Alzira, (La Clau) segons allò disposat a les Bases específiques de la convocatòria.

Emprendedurisme

Segons Ivan Martínez, regidor: «L’impuls de l’autoocupació exigeix de fórmules que faciliten i milloren la posada en marxa de les noves empreses, especialment xicotetes empreses i professionals que troben més dificultats en les fases inicials. Amb els premis IDEA COWORKING ALZIRA l’Ajuntament d’Alzira pretén fomentar l’emprenedurisme i facilitar l’establiment d’aquest tipus d’empreses a Alzira»

Tres premis

Els premis estan dotats amb 3 premis valorats en 1.000 €, cada u, finançats per l’Ajuntament d’Alzira, els quals equivalen al cost dels servicis de coworking, en COWORKING ALZIRA, durant 6 mesos. Podran participar persones físiques o jurídiques que vulguen emprendre o que ja estiguen exercint una activitat professional i/o empresarial a Alzira i el model de negoci de la qual es desenvolupe adequadament en un espai COWORKING.

Carmen i Gemma, de Coworking Alzira reclamen que cap emprenedor deixe passar l’oportunitat per donar a conèixer el seu projecte; «si el que li preocupa és la falta de temps per preparar-lo, passat per Coworking» on t’ajudaran amb «la burocràcia, redacció i presentació».

A més per a qualsevol dubte o aclariment també cal contactar amb IDEA, al 96 245 51 01

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here