Més de 200 músics tocaran a Algemesí durant la Trabukada 2016

0
427

algemesi-trabukada-15El proper 26 de novembre a Algemesí es donaran cita més de 200 músics pertanyents a 20 grups de percussió diferents provinents de diverses parts de València i Espanya, per participar en la 5a edició del TRABUKADA, una trobada nacional de Batucades que anualment organitza l’Associació Batucada Trabukatu.

La Trabukada és una jornada de formació amb un ambient molt familiar on tots podem aprendre alguna cosa nova, conèixer a altres batucades i gaudir amb la percussió.

La jornada es divideix en dues parts. Una primera part que consisteix en la formació juntament amb algun professional. La segona part consisteix en una desfilada / exhibició on cada batucada pot tocar els seus propis ritmes.

Este any la formació anirà a càrrec de Cra Rosa, qui compta amb una llarga trajectòria en el món de la música i ha tingut l’oportunitat de tocar i compartir escenari amb grans músics de l’escena brasilera i europea (www.crarosa.com).

Entre les activitats, cal destacar la cercavila pel centre d’Algemesí a les 19.00 i les actuacions en un escenari a la Plaça Major en què podrem gaudir d’actuacions exclusives de grups com Green Gos, Kapdetum, Asprona Timbals o Klakibum.

Des de fa 5 anys Trabukatu organitza, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Algemesí i el I.E.S. Sant Vicent Ferrer una trobada de grups de batucades que ha anat creixent en envergadura a i assistència. Aquest any comptarem amb la participació de més de 200 percussionistes que pertanyen a 20 grups diferents provinents de diverses parts de València, Alacant, Castelló, Albacete i Madrid.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here