El regidor de Promoció Econòmica d’Alzira visita els nous emprenedors locals

0
213

emprenedor-visita-alziraDes d’IDEA, el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Ivan Martínez, està realitzant visites als nous emprenedors que han rebut les ajudes del programa Emprén. Cal dir que els beneficiaris reben a través de la Targeta Alzira l’ajuda per a aquells que han muntat un nou negoci en la nostra ciutat i es trobaven en situació d’atur.

En el 2015 se’n varen donar 49 i les d’enguany finalitza el termini de sol·licitud abans que finalitze el mes de novembre. L’ajuda equival a la meitat de la quota de nou autònom, hi conta amb una dotació del pressupost municipal de 65.000 euros en total, i després d’haver estat suspeses en el 2014, va ser el nou equip de govern que va tornar a dotar-les.

Ivan Martinez, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació: “Dins del pla d’ocupació local ‘Viatge a l’Empleabilitat’ que s’ha elaborat per IDEA, un dels objectius és fomentar l’autocupació i la creació de xicotetes empreses i negocis. També es disposa d’aplicacions per fer informes de viabilitat.

Això s’afegeix a les ajudes EMPRÉN, que equival al 50% de la quota d’autònom anual, a més del FORMAPLUS, que són ajudes a la contractació de treballadores i treballadors que hagen realitzat cursos en IDEA. També s’ha habilitat una línia de crèdits a baix interés per a aquells que necessiten de microcrèdits i estem augmentant la formació per a emprenedores i emprenedors i autònoms.”

Segons I. Martínez: “En definitiva, des de la regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació estem donant tot un itinerari coherent per a aquells que vulguen emprendre un nou negoci o nova activitat, posant tots els recursos que tenim per al seu assessorament, constitució, finançament i posada en marxa”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here