Esta vesprada es lliuren a Alzira els Premis del I Concurs de Microrelats per la Igualtat

0
513
 • microrelats-per-la-igualtat-concurs
  Hui divendres, a les sis de la vesprada, a l’auditori de la Casa de la Cultura d’Alzira, tindrà lloc el Lliurament de la primera edició dels Premis del Concurs de Microrelats per la Igualtat i contra els Micro(macro)masclismes, organitzat pel Grup de Debat per la Igualtat, dirigit a persones que tingueren de setze anys en amunt.
  A continuació, relacionem els relats finalistes:
  Categoria A: Majors de 16 anys fins a 25 anys
  “Eixa samarreta és de dona”, de Marcel Santacreu Ruiz.
  “La meua àvia”, de Aida Peris Seguer.
  “De camí a casa vull ser lliure, no valenta”, de Clara Galdón García.
  Categoria B: entre 26 i 40 anys
  “Una vesprada a la llibreria”, de Bàrbara Torres Monerri.
  “Joana”, d’ Alba Fluixà Pelufo.
  “L’abric”, d’Esther Hervàs González.
  Categoria C: majors de 40 anys
  “El trasllat”, de David Oliver Borràs.
  “Píndoles roses”, de Susana Gisbert Grifo.
  “Per la porta gran”, de Marí a José Tejedo Torrent.
  Abans que finalitze l’acte, el taller de l’Escola de Persones Adultes d’Alzira interpretarà l’obra de teatre «DESIGUALS», creada pels mateixos integrants del Grup de Teatre, amb l’actuació de: Elena Lloret, Idoya Tudela, Amparo Pérez, Antonia Fernández, Ana Medán, Felipe Guasp i José Luís Morote.
  Sinopsi: Aquesta obra tracta d’una narració plena de xicotetes històries amb un fil conductor comú, el «micromasclisme». El tema està tractat d’una forma reflexiva, amb tocs d’humor, fantasia, intriga, i un poc de resignació.
  Segurament vols saber quin dels fascinants títols que hem presentat en aquesta nota resulta guanyador.
  Si és així, no t’ho penses i vine este divendres. Comprovarem com una vegada més, a través de les paraules som capaços de combatre les desigualtats i apostar per un món més just on totes les sensibilitats puguen cabre.
  Grup de Debat per la Igualtat

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here