El Nítida Alzira empata davant l’Arcadi (3-3) i ja pensa en La Font de la Figuera

0
361

nitida-alzira-guardametaUn doble penal transformat per l’Arcadi en els últims instants privà al conjunt alzireny de la primera victòria a domicili

 

El Nitida Alzira no va aconseguir encetar el comptador de victòries com a visitant el passat dijous, en el partit posposat corresponent a la jornada 6, després que l’Arcadi Loreto posara les taules en el marcador (3-3) en transformar un dubtós doble penal.

Una vegada més, els últims minuts condemnaren a un Nítida que se n’anà amb un 0-1 favorable al descans, gràcies al gol de Cris. Però en la segona meitat, els ’10 metres’ varen frustrar les aspiracions visitants. Raül Garrido va aturar un penal quan restaven 8 minuts, encara que l’empat va arribar des de 5 metres més enrere.

Poc després, Marcos, en primer lloc, i Álvaro, quan faltaven poc menys de 3 minuts per a la conclusió, posaren un avantatge de dos gols per al Nítida. Un marcador que aconseguiren equilibrar els locals, primer culminant amb encert un contracolp i, en els últims instants, transformant un dubtós doble penal que provocà malestar en els jugadors alzirenys.

L’empat li serveix al Nítida per a acumular set punts, després de sis encontres, i quedar-se en l’onzena posició, una per damunt del rival de dissabte, la Font de la Figuera, equip que suma sis punts derivats de dues victòries i cinc derrotes. El partit es disputarà dissabte 19 en el Pavelló Municipal, a partir de les 16.30 hores.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here