Alzira publica les bases del programa «12 mesos, 12 emprese»

0
314

bases-empren-12-mesosDes de la Regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació es posa en marxa la iniciativa “ALZIRA: 12 mesos,12 empreses”, amb l’objectiu d’impulsar els nous emprenedors/es o noves pimes d’Alzira, a través d’un pla de màrketing, de llançament i promoció dels seus projectes.

Segons Ivan Martínez, regidor de Promoció Econòmica: “el programa Alzira: 12 mesos, 12 empreses és una passa més en l’impuls que estem donant des d’IDEA a noves idees i projectes innovadors i d’emprenedors en la nostra ciutat. Recordem també que des de l’Ajuntament d’Alzira i IDEA estem sent pioners en molts àmbits en accions de promoció econòmica i ocupació, de fet, aquest programa s’inclou dins del pla ‘Viatge a l’Empleabilitat’ que contempla diversos itineraris per a facilitar la formació, la inserció laboral i l’autoocupació”

“L’ALZIRA: 12 mesos, 12 empreses” engloba l’anàlisi, planificació i l’organització de la seua difusió digital i en les xarxes i la promoció del seu projecte durant un mes. I inclou un pack de llançament i el suport d’un professional que serà l’encarregat de promocionar-lo a través de les xarxes socials i que servirà com el seu «guia mentor». Entre els serveis que rebran, s’inclouen: un vídeo presentació de l’empresa, lot de fotografies dels perfils professionals, estudi i auditoria de les seues pàgines webs i presència en les xarxes socials, campanya d’atracció de seguidors en mitjans digitals o la difusió en els mateixos mitjans d’IDEA i de falques publicitàries en la ràdio pública Alzira Ràdio i altres mitjans, així com la participació en la Setmana de l’Economia o altres actuacions que es realitzen des d’IDEA.

Les sol·licituds es presentaran a través de la CLAU Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament i/o també a través del Portal de la Ciutadania dins del termini estipulat. Per a més informació i qualsevol dubte o aclariment contactar amb IDEA, al 96 245 51 01.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here