Alzira obri un nou procés de participació ciutadana per a millorar «Alzira Avança»

0
281

alzira-avanca-segona-faseL’equip de coordinació d’«Alzira Avança», el pla estratègic de ciutat que es presenta per a optar als fons europeus FEDER, s’ha reunit aquest matí per a elaborar un calendari de participació ciutadana per a millorar els projectes.

Els caps de departament de l’Ajuntament, així com els regidors de Promoció Econòmica, Ivan Martínez, i de Medi Ambient, Pep Carreres, han acordat un procés de participació pública en l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrador (DUSI), que opta als Fons Europeus de Desenvolupament Econòmic Regional (FEDER). Els consells municipals, que agrupen entitats socials i persones interessades, es convocaran a finals de novembre i començaments de desembre, per a arreplegar les noves deliberacions sobre els projectes.

Cal recordar que l’Alzira Avança, el pla estratègic de la nostra ciutat, sol·licita, fins el 2020, més de 4 milions d’euros (amb un finançament del 50% dels fons europeus FEDER). En aquesta estratègia es contempla la regeneració de les zones més deprimides de la ciutat, una aposta per un model urbanístic més sostenible (amb la peatonalització i carrils bici) i de modernització de l’Ajuntament.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here