Teatre a Carcaixent per celebrar el Dia Universal dels Drets de la Infància

0
450

carcaixent-teatre-dia-infanciaEl divendres tindrà lloc l’espectacle teatral “Els Pallassos del Circ”, que aproparà als més menuts els drets de la Infància de manera divertida

 Per a celebrar el dia del xiquet el proper 20 de novembre, l’Àrea d’Infància de l’Ajuntament de Carcaixent ha organitzat una nova edició del “Dia Mundial de la Infància”, amb una exposició de dibuixos i un espectacle teatral. Enguany s’ha comptat a la col·laboració de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, ja que Carcaixent és un dels municipis adherits a la celebració del Dia Mundial del Xiquet, commemoració promoguda per l’Assemblea General de Nacions Unides per a que es destinaren a celebrar activitats per promoure el benestar dels xiquets.

 L’activitat central d’esta commemoració tindrà lloc el divendres 18 de novembre, en l’Auditori de les Dominiques, on es representarà l’espectacle teatral “Els pallassos del circ”, que donarà a conèixer d’una manera lúdica i propera els drets de la infància. Després es farà lectura del decàleg dels Drets de la Infància i s’entregaran els premis del Concurs de Dibuix “Compartim Família”. S’espera comptar amb la presència de la Directora General d’Infància i Adolecència, Rosa Josefa Molero Mañes.

Per a esta huitena edició també s’ha organitzat un concurs de dibuix baix la temàtica “Compartim Família”, adreçat als alumnes de 5é i 6é de primària, amb l’objectiu de mostrar la diversitat dels models de família i que les xiquetes i xiquets prenguen consciència de que existeixen realitats diferents a la seua. S’han presentat més de 200 dibuixos que han estat exposats a la Biblioteca Pública Municipal durant tota esta setmana.

Teresa Oliver, regidora responsable de l’Àrea d’Infància, ha volgut participar  novament en esta commemoració preparant activitats lúdiques però amb una clara vocació educadora “des de la diversió és la millor manera de donar a conèixer als xiquets i xiquetes que hi han realitats diferents a la seua i que cal lluitar per un món més respectuós i tolerant, en definitiva, un món millor per a totes les xiquetes i xiquets iguals que ells”. La regidora també ha volgut agrair a la Conselleria la seua col·laboració en la celebració de la commemoració del Dia Universal dels Drets de la Infància a Carcaixent.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here