Revisen la xarxa d’aigua de l’Hogar Teresa Jornet davant l’aparició d’un cas aïllat de legionella

0
324

hogar-teresa-jornet-1hogar-teresa-jornetTècnics de Salut Pública han revisat estos dies la xarxa d’aigua potable de l’Hogar Teresa Jornet d’Alzira davant l’aparició el passat dissabte d’un cas aïllat de legionella. L’afectada és una dona de 99 anys que es troba internada en l’Hospital de la Ribera.

Fins i tot ahir va ser revisada de nou la instal.lació, que segons fons sanitàries es troba en molt bon estat. Les persones majors son molt susceptibles d’agafar la legionella i són prou habituals els casos de legionella en distints municipis de la comarca.

Estes fons sanitàries «dubten» que la residència de persones majors d’Alzira es produisca altre cas davant «les magnífiques instal.lacions i bon manteniment» que disposa.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here