Alzira i els sindicats inicien el reglament de les borses de treball

0
235

La regidoria de Recursos Humans i Organització i els representants sindicals han iniciat l’elaboració del reglament per a la selecció i seguiment del treball temporal en l’Ajuntament d’Alzira.

Segons explica el regidor de l’àrea, Ivan Martínez: “per primera volta l’Ajuntament d’Alzira contarà amb una sèrie de criteris i reglamentació que permetrà més i majors garanties per a les treballadores i treballadors temporals. L’objectiu és reduir la inestabilitat i negociar amb els sindicats millors condicions per al personal públic, i per això es crea una comissió de seguiment de les contractacions. Des del nou equip de govern hem posat ja en marxa sis noves borses de treball i cal tindre en compte que en l’anterior legislatura es va paralitzar tot el procés de renovació de les mateixes.”

Aquest reglament regularà la constitució i funcionament dels borses de treball temporal, la selecció de personal funcionari interí i la contractació de personal laboral temporal per a ocupar les vacants en l’Ajuntament. I un dels objectius reflectits és establir un o diversos contractes dins una mateixa categoria professional que permetisquen la duració mínima d’un any d’ocupació.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here